Watchout Magazine

Watchout

WATCHOUT MAGAZINE
 
Den första utgåvan av Watchout Magazine gavs ut våren 2008. Ända sen dess har utgivningen ägt rum årligen, och i år, 2017, firar magasinet 10 år. Jubileet till ära har magasinets formgivning uppdaterats och innehållet blickar såväl tillbaka över åren som gått, som tar pulsen på dagens klockuniversum. Innehållet baseras främst på de nyheter om klockor och smycken som presenterats under SIHH (klockmässan in Genève), samt klockmässan i Basel. Tack vare att magasinet produceras direkt efter de årliga mässorna är det fyllt med nyheter vid utgivning och får en lång livslängd med ett unikt efterhandsvärde med sina tidstypiska inslag från året. Watchout Magazine distribueras till kunder, i butikerna Nymans Ur 1851 och KRONS, samt på utvalda Pressbyråer och WHSmith-ombud från slutet av september.
 
I Watchout Magazine finns en tradition av att ha uppmärksammade photoshoots från framstående lifestyle- och stillebenfotografer som bland andra Frederik Lieberath, Johan Annerfelt , Jakob Dahlström och Daniel Lindh. Tillsammans med vackra och intressanta reportage om det senaste inom den exklusiva klock- och smyckesvärlden görs det möjligt att låta sig inspireras av kreativa bilder, vackra och funktionella klockor samt urmakarkunskap av högsta kaliber - allt i ett smidigt format.
 
Konceptet Watchout har ytterligare ett ben, Watchout Event, Nordens största och mest exklusiva klock- och smyckesevenemang som äger rum vartannat år, med sin femte upplaga i oktober 2017. För mer information om eventet, besök gärna www.watchout.se.WATCHOUT EVENT

Den 7-8 oktober 2015 hölls Nordens största och mest exklusiva klock- och smyckesevenemang i Vinterträdgården på Grand Hotel i Stockholm. KRONS och Nymans Ur 1851 välkomnade in till en alldeles unik värld av speciellt utformade utställningar och installationer för att visa upp det senaste från industrin tillsammans med femton världsdominerade klockvarumärken och två smyckesvarumärken. Rolex, A. Lange & Söhne, Audemars Piguet Breguet, Blancpain, Breitling, Chopard, IWC, Jaeger-LeCoultre, Omega, Tudor, Panerai, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin och Zenith fanns plats med sina speciellt utformade montrar och miljöer tillsammans med helt enastående kollektioner. Pasquale Bruni och Les Pavés visade upp sina bedårande och enastående smyckeskollektioner.
 WATCHOUT MOVIES

Under en period på 6 veckor efter evenemanget i oktober 2015 publicerades ett avsnitt i veckan med speciellt utvalt material från intervjuer och höjdpunkter från evenemanget.
 
Tack alla medverkande kollegor och representanter. Vi ses igen på Watchout Event 2017!

 

Läs tidningen

Watchout Magazine nr 10
Watchout Magazine nr 9
Watchout Magazine nr 8
Watchout Magazine nr 7
Watchout Magazine nr 6
Watchout Magazine nr 5
Watchout Magazine nr 4
Watchout Magazine nr 3
Watchout Magazine nr 2
Watchout Magazine nr 1

Besök gärna butiken för att få ett exemplar av tidningen.