• Rolex
  • Rolex
  • Rolex
  • Rolex
  • Rolex
  • Rolex

ROLEX

Rolex Klockor

Inom Rolex har man stor respekt för en enastående urmakartradition vilket gjort att märket förknippas med kvalitet och inte minst stil. Som ett av de allra mest prestigefyllda varumärkena inom ”luxury watches” har Rolex positionerat sig som en av de största klocktillverkarna i världen.

Vi har din Rolex klocka

På KRONS hjälper vi dig finna din Rolex, vi har hela sortimentet från de populära och växande familjerna Rolex Oyster Perpetual och Datejust till mer klassiska herrmodeller som t.ex. Rolex Submariner, Explorer, Explorer 2 och Yacht-Master.

Rolex damklockor

Rolex har även ett brett sortiment av damur, här finner Ni populära familjer som t.ex. Rolex Datejust Lady och Lady-Datejust Pearlmaster.

Rolex priser

Med sitt breda sortiment har Rolex en klocka för alla som vill ha en riktig klocka, allt från enklare modeller i stål till mer exklusiva i guld, platina eller varför inte med diamanter.

Köpa Rolex online

Tyvärr tillåter inte Rolex försäljning av sina klockor på nätet. Det finns webbshopar som säljer Rolex, både Svenska och utländska men dessa är inte auktoriserade återförsäljare och då gäller inte Rolex garantier. Alla auktoriserade Rolex-återförsäljare ska ha ”Rolex Official Retailer” 
-plaketten på sin hemsida.

Vi har lagt upp utvalda delar av Rolex sortiment på vår hemsida och vi kan naturligtvis skicka din klocka till dig även om vi inte kan sälja den direkt via hemsidan. Kontakta oss för mer information.